Compta enrera!

Ja només falten uns dies per a la primera trobada participativa organitzada per l’equip d’Expolab. Aquest dijous dia 14 de gener a les 17h ens trobarem amb una trentena de persones que ens ajudaran a iniciar el procés de creació de la primera exposició participativa organitzada per Citilab i la Mandarina de Newton.

Serà una sessió de co-dissseny. Nosaltres proposarem unes determinades activitats i els participants ens diran la seva. Amb la col.laboració de tothom arribarem al millor disseny de la primera exposició produïda per Citilab! Durant tres hores treballarem entorn els canvis que ens han imposat Internet i la tecnologia digital, en el nostre dia a dia. Amb l’ajuda d’imatges, reculls, records, paraules, volem que ens expliquin tot allò que han experimentat en els darrers anys. El grup més creatiu, divertit i carismàtic rebrà una ampolla de cava…

De moment, estem ultimant els darrers detalls i preparant-ho tot perquè el dia 14 tothom guadeixi molt i es recullin molt bones idees. Ja us ho explicarem!!

Share

Envia un comentari

 

 

Podeu fer servir aquestes etiquetes HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Formació

Publicacions

Dossier de premsa

Grups de treball

 

@CoCreatingCult Tweets

Follow @CoCreatingCult on twitter.